Kthimi te drejteva te meparshme

Ne momentin qe une mora pafajsine ne gjykaten e shkalles se pare dhe se dyti ne ate te Apelit si vendim i prere,çfare kerkesash duhet te bej une per tu kthyer ne vendim te punes qe me perkiste para se une te pezullohesha da detyra e gjithashtu vleren monetare qe me perket mua per kete periulle qe jam qene i pezulluar padrejtesisht....Faleminderit