Demtimi i taraces se pallatit me pasoje demtim banese

Ju lutem kam nevoje per info. Problemi eshte ky: banoj ne katin e fundit te nje pallati. Ndertuesi i pallatit ka bere nje ndertim pa leje ne tarrace, qe cuditerisht e ka marre hipoteken pa e perfunduar. Duke bere punimet ka demtuar izolimin e bere nga une dhe mbi banesen time prej 2 vitesh ka tonelata mbeturinash e inertesh. Si rrjedhoje tavani im u demtua pothuajse ne cdo ambienr. I kerkova ta riparoje banesen dhe taracen por nuk ka bere asgje. Banesen nga brenda e patinova dhe lyeva por tarraca eshte ne te njejten situate. Bera denoncim ne polici. Nuk di cfare mund te bej tjeter.Kam frike se me ardhjen e shireave do me duhet te riparoj perseri. Shkova ne minibashki, bashki, polici bashkiake, por asnje institucion sme jep pergjigje.